Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
Reviews van klanten waarbij Sanos Rugzorg heeft mogen helpen!

ChiropractIE in Alphen aan den Rijn

--------------


Chiropractie
is een bekende vorm van geneeskunst gericht op het onderzoeken en behandelen van rug- en nekklachten en de klachten die hieruit voortkomen, zoals uitstralingsklachten in armen en benen. Na reguliere geneeskunde en tandheelkunde is chiropractie wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste gezondheidsdisciplines. In Nederland is deze geneesvorm nog relatief onbekend. Dit komt mede doordat er nog geen opleiding in Nederland is.

In de afgelopen jaren heeft chiropractie een duidelijke verandering doorgemaakt. Dit zorgt ervoor dat de chiropractoren bij Sanos niet meer kijken naar ‘scheefstand’ van de wervels maar naar het geheel van de wervelkolom, waar eigenschappen als beweeglijkheid, stabiliteit en balans van de wervelkolom aan bod komen.

Tijdens het onderzoek en de behandeling wordt de conditie van alle eigenschappen meegenomen. De chiropractor is hierdoor een expert in rug- en nekklachten én klachten die hieruit voort kunnen komen, zoals hoofdpijnklachten, maar ook uitstralingsklachten in de armen of benen.

Om een goed beeld te krijgen van de manier van werken, kunt u het filmpje hiernaast bekijken. Of via: DEZE LINK

Wat wij niet doen:
- alleen manipuleren ('kraken')
- hele korte behandelingen
- de pijn juist opzoeken tijdens een behandeling
- niet naar u luisteren

Wat wij wel doen:
- een gecombineerde behandeling die bij uw klacht nodig is (daarbij worden verschillende behandeltechnieken gebruikt zoals manipulatie, mobilisatie, dry needling. triggerpointbehandeling, oefeningen en adviezen geven)
- samenwerken met andere disciplines en deze behandeling integreren zodat u de best mogelijk zorg krijgt voor uw klacht
- luisteren naar u als patiënt
- goed communiceren met uw huisarts of verwijzer via Zorgmail of Zorgdomein

Vergoeding?
Veel aanvullende verzekeringen vergoeden onze chiropractieconsulten. Dit gebeurt vanuit uw aanvullende verzekering en gaat dan ook niet ten koste van uw eigen risico.

Voor een overzicht van de verzekeraars,  zorgpakketten, wat vergoed wordt en de kosten per maand, klikt u HIER

Online afspraak maken - Chiropractor
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: