Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen
De massage bij sanos is van hoge kwaliteit. Er worden meerdere vormen van massage aangeboden. Sportmassage, ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage in Alphen aan den Rijn

Post Partummassage

-----------------

Wat is een Post Partummassage? 
Een post partummassage is gericht op herstel en ontspanning van het lichaam direct na de bevalling en in de kraamtijd. Het helpt om afvalstoffen sneller uit het lichaam af te voeren en ondersteunt en bespoedigt het lichamelijke en geestelijke herstelproces. 
De nadruk bij een post partummassage ligt op het masseren van de rug, het bekken en de benen. Daarnaast is deze massagevorm goed voor de afvoer van overtollig vocht.  Zo kun je ontspannen na een intense periode. Een welverdiend verwenmoment voor jezelf.

Waar vinden de Post Partummassages plaats?
Deze bijzondere massagevorm is kort na de bevalling al mogelijk en kan gewoon bij jou thuis plaatsvinden, zodat je zelf de deur niet uit hoeft.  Onze masseuse heeft hiervoor een draagbare massagetafel beschikbaar.  Wel vragen wij je om voldoende ruimte op de begane grond vrij te maken. Daarnaast is een parkeerplek vlak bij je huis gewenst. 
Betaling van de massage gaat middels overmaken na het ontvangen van de factuur welke de masseuse meeneemt tijdens de afpsraak.

Wanneer is een Post Partummassage mogelijk? 
Post partummassages zijn mogelijk op de woensdagen. 
In principe kun je al vanaf dag 1 tot 14 dagen na de bevalling gemasseerd worden. In het geval van een keizersnede is die periode langer. Graag vernemen wij dit bij het maken van een afspraak.  

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: