De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen
Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
Oefeningen voor thuis achter je bureau

Oefeningen voor thuis achter uw bureu

06 november 2020

Op vrijdag 6 november verscheen er een artikel in AD - Groene Hart omtrent thuiswerken en het toenemende aantal mensen dat klachten heeft en ook de intensiteit van klachten neemt toe. 

In het filmpje hiernaast kunt u de oefeningen voor achter uw bureau bekijken! Klik op het YouTube Logo om het filmpje groot af te spelen.


Zittend of staand werken? In verband met thuiswerken is dit eenbelangrijke vraag om te beantwoorden

Staand of zittend werken?

01 november 2020

Staand of zittend werken? Dit vraag krijgen we regelmatig gesteld omdat velen van onze patienten thuis werken. Bekijke het filmpje hiernaast om het antwoord te ontdekken!!


Vanaf maandag 12 oktober is het verplicht om in Sanos een mondkapje te dragen.

11 oktober 2020

Vanaf maandag 12 oktober is het in Sanos verplicht om een mondkapje te dragen in de praktijk. Als u in de wachtruimte wacht op uw behandelaar, dan draagt u een mondkapje. In de ruimte buiten de praktijk, bovenaan de trap, kunt u eventueel wachten zonder mondkapje. In deze hal wordt extra geventileerd voor een veilige omgeving.

Neemt u a.u.b. zelf een mondkapje mee naar uw afspraak. 

Onze behandelaren dragen een medisch mondkapje  (FFP2) en handschoenen tijdens de behandeling om u zo veel mogelijk te beschermen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Belangrijk:
Lees hier verder voor onze hygiene maatregelen en verdere voorwaarden voor behandeling:

Vanaf donderdag 1 oktober adviseren wij iedereen om binnen Sanos een mondkapje te dragen.

30 september 2020

Op het advies van overheid en RIVM vragen we u om een mondkapje te dragen bij binnenkomst van de praktijk. Neemt u a.u.b. zelf een mondkapje mee naar uw afspraak. 

Onze behandelaren zullen een mondkapje en handschoenen dragen tijdens de behandeling om u zo veel mogelijk te beschermen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Belangrijk:
Lees hier verder voor onze hygiene maatregelen en verdere voorwaarden voor behandeling:

Vanaf maandag 11 mei ook weer chiropractische behandeling en massage mogelijk in Sanos

6 mei 2020

Tijdens de persconferentie van woensdagavond 6 mei is bekend gemaakt dat ook chiropractoren en masseuses weer aan het werk mogen. Onze fysiotherapeuten waren sinds 4 mei aan het opstarten.

Heeft u klachten en wilt u een chiropractische behandeling of een massage, dan kan dit weer vanaf maandag 11 mei. Om er voor te zorgen dat we zo veel mogelijk spreiding hebben in de wachtruimte, laten we extra tijd tussen de behandelingen.

Online boeken is weer mogelijk voor fysiotherapie en chiropractie. Voor massage zal dit vanaf eind volgende week weer kunnen. Mail voor een massage afspraak naar ilana@sanosrugzorg.nl of danielle@sanosrugzorg.nl.

De groepslessen vinden vooralsnog geen doorgang. Er zal wel weer 1 op 1 worden getraind. Neem hiervoor contact op met ilana@sanosrugzorg.nl

In de praktijk houden we zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand aan. De wachtruimte is hierdoor anders ingedeeld en er zijn speciale looproutes. Volg deze aub. 

Heeft u (milde) symptomen van COVID-19 dan mag u niet behandeld worden. Blijf dan thuis!

Belangrijk:
Lees hier verder voor onze hygiene maatregelen en verdere voorwaarden voor behandeling:

Vanaf maandag 4 mei weer Fysiotherapie

1 mei 2020

Op vrijdag 1 mei kwam het definitieve triageschema en stappenplan voor het opbouwen van fysiotherapeutische zorg. Ministerie van VWS en het RIVM hebben besloten om op een verantwoorde manier paramedische zorg in de 1e lijn op te schalen. 

Heeft u klachten en wilt u een fysiotherapeutische behandeling, dan kan dit weer vanaf maandag 4 mei. Om deze opstart in goede banen te leiden is ons online boekingsysteem nog niet operationeel. Stuur een mail (in het weekend) of bel met de praktijk om een afspraak te maken. 

Chiropractische zorg is helaas nog niet mogelijk. Het ministerie van VWS heeft dit op 29 april 2
020 besloten. Bijna wekelijks veranderd dit, dus hou onze website goed in de gaten.

Wanneer massages weer uitgevoerd mogen worden horen we op de volgende persconferentie.

Belangrijk:
Lees hier verder voor onze hygiene maatregelen en verdere voorwaarden voor behandeling:

Sanos, afdeling, fysiotherapie geopend voor zeer acute zorg

28 april 2020

Vanaf 29 april is Sanos, afdeling fysiotherapie, open voor de echt noodzakelijk zorg! Dat hebben het RIVM en het ministerie van VWS besloten. Chiropractie, massage en functional core stability lessen vallen daar nog niet onder. Chiropractie is een aantal dagen wel mogelijk geweest maar per 29-4 17:00u is het besluit van het Ministerie van VWS weer terug gedraaid. We hopen op uw begrip. 

Wordt u flink beperkt in uw dagelijkse functioneren (medische indicatie) bekijk dan onderstaand Triageschema om in te schatten of uw klachten binnen de richtlijnen vallen:
Triageschema

Lees hier verder voor de voorwaarden voor behandeling:

nieuws update corona persconferentie 21april. sanos rugzorg

Nieuws update na persconferentie 21 april

21 april 2020

M.P. Rutte gaf het al aan; maar helaas mogen wij nog niet open voor fysieke behandelingen. Er bestaat nog onduidelijkheid of we therapie mogen geven met de 1,5 meter regel. Dit zal in aankomende dagen duidelijk worden. We houden u op de hoogte.
We zijn en blijven voor u beschikbaar voor virtuele consulten, online FCS-lessen en het aanschaffen van oefenmateriaal!

Meer lezen over online consulten, klik dan hier. 

tips voor tuinieren Sanos rugzorg, fysiotherapie, chiropractie en massage

Tips voor tuinieren

10 april 2020

Gaat u met dit mooie weer lekker naar buiten en uw tuin onderhouden en mooi maken. Een heerlijke activiteit die je veilig kunt doen in deze Corona crisis. Heb je in het verleden rugklachten gehad of wil je rugklachten voorkomen tijdens het tuinieren. Neem dan onze tips in acht.

tuinieren, in de tuin werken en rugklachten voorkomen? neem onze tips in acht. Van Sanos rugzorg in Alphen aan den rijn

Maatregelen omtrent Corona virus verlengt. Sanos open voor Virtuele behandeling!

31 maart 2020

Sanos rugzorg is tot en met 28 april gesloten voor fysieke behandelingen. Onze fysiotherapeuten Cynthia, Lisa, Roy en Steffi staan wel voor u klaar voor een virtuele behandeling fysiotherapie welke vergoed wordt door u verzekering, mits u aanvullend verzekerd bent en nog vergoeding heeft voor behandelingen fysiotherapie.
Om een afspraak te maken ga naar www.sanosrugzorg.nl of bel met 0172-769157.

Wanneer u telefonisch contact wilt hebben met chiropractoren Maurice of Björn kunt u een mail sturen naar info@sanosrugzorg.nl

Meer lezen
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: