Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen
Nationale rugscreeningsdag in Alphen aan den rijn. 6 tot en met 10 november 2017

BElangenvereniging voor Patienten chiropractie

--------------

Wat is de Belangenvereniging Voor Patiënten Chiropractie?
Het doel van de vereniging is om chiropractie beter op de kaart te zetten. Het gaat niet per see om contact met " lotgenoten". Ben je al bekend met chiropractie? Dan heb je vast wel eens de vraag gekregen wat chiropractie precies is. Natuurlijk is chiropractie in verhouding tot bijvoorbeeld fysiotherapie een kleine beroepsgroep met rond de  300 werkende chiropractoren in Nederland. Desondanks is de vraag naar chiropractie enorm groeiende door heel het land en dit zien wij ook in onze praktijk. De BVPC richt zich erop om informatie te geven aan mensen over chiropractie. Dit doen ze onder andere via nieuwsbrieven en in de toekomst ook door middel van bijeenkomsten waarvoor u zich ter zijner tijd kunt inschrijven. 

Zorgverzekering
Binnen de gehele gezonheidszorg is er veel onrust over vergoedingen. Er is veel gaande wat betreft de bekende (inmiddels bijna beruchte) behandelindex voor fysiotherapeuten, de marktwerking en andere zaken. Daarom wil de BVPC groeien om straks, namens alle leden, een stem te hebben bij de zorgverzekering. Want verdeeld over de 300 chiropractoren in Nederland zijn er toch heel veel mensen onder behandeling bij een chiropractor. Met z’n allen sta je sterker, daarom denkt de BVPC met een groot aantal leden gehoord  en serieus genomen te worden bij de politiek en zorgverzekeringen. Zeker wanneer het gaat om goede zorgvoorwaarden te behouden en krijgen voor alle patiënten.

Gratis lidmaatschap!
Er zijn zeker meer redenen om lid te worden. Mocht je meer informatie willen over de vereniging, bezoek dan eens de website van de BVPC. Het mooiste is dat het lidmaatschap nu gratis is. Het is niet een abonnement die je aangaat en je kunt je ten allen tijden weer afmelden.
Mocht je geïnteresseerd zijn in het mee werken aan verdere ontwikkeling van de vereniging, neem dan ook contact met de vereniging op. Ze zijn opzoek naar hulp om alle plannen uit te rollen!

Neuws Overzicht
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: