Chiropractie 2.0
maak een afspraak voor een Gratis orienterende afspraak - Geldig tot en met 12-10-2018

--------------


Heeft u al langdurige klachten en zou u willen weten wat onze chiropractor Bjorn Denissen voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis orienterende afsrpaak. In een 25 minuten durend consult krijgt u een intake en een onderzoek. Zodat de chiropractor een goed beeld krijgt van uw klachten en zodat U een goed beeld kunt krijgen van deze moderne vorm van rugzorg.

Bij chiropractie wordt nog te vaak gedacht aan alleen maar "kraken". In onze praktijk is dit totaal niet zo. Het specifieke aan onze manier van chiropractische zorg bieden is dat het onderzoek bepaald welke behandeltechniek(en) gebruikt wordt om u beter te krijgen. Daar waar vroeger altijd gekraakt (gemanipuleerd werd) is dit alleen niet meer zo. Soms wordt er juist niet gemanipuleerd omdat dit voor uw klacht misschien wel niet slim is. 

Ook als u wel eens eerder bij een andere chiropractor bent geweest is het toch de moeite om deze moderne, nieuwe, evidence based manier van chiropractische zorg te ervaren.

Daarnaast hebben we binnen de praktijk ook  fysiotherapeuten en massagetherapeuten, om u de best mogelijk zorg te kunnen bieden. Wekelijks is er uitgebreid overleg tussen onze disciplines om de zorg volledig op elkaar af te stemmen.

In dit consult zal er geen behandeling plaatsvinden!

Zaterdag 3 november 2018 hebbe als praktijk een opendag. Op deze zaterdag kunt u een afspraak maken voor een gratis intake en onderzoek. Zowel bij Bjorn als bij een van onze fysiotherapeuten. 

Direct een afspraak maken bij Björn? klik dan HIER

Nieuws Overzicht

Lid van: