Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen

Film over "Virtueel consult Fysiotherapie"

Informatie en advies in deze Coronatijd

Op dit moment zijn wij in Nederland bezig met het gevecht tegen/bestrijden van COVID-19, ook wel Corona genoemd, hiervoor zijn strenge maatregelen gesteld. Die maatregelen houden in; geen handen schudden, niezen/hoesten in de elleboog, gebruik van papieren zakdoeken en houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Door deze maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om ons werk uit te voeren zoals u tot op heden van ons gewend was. Maar daar hebben wij als praktijk een oplossing voor, wij zijn open middels videoconsulten en houden u via deze pagina op de hoogte van adviezen omtrent thuiswerken, houding en oefeningen. 

Virtuele behandeling:
Team Sanos is druk bezig geweest met het opzetten en invulling geven aan het videoconsult. Via deze weg beantwoorden wij uw vragen, geven wij adviezen en oefeningen om u mobieler en sterker te maken. Ook kunnen we u bijvoorbeeld leren hoe u zelf triggerpoints kunt verhelpen. Op deze manier kunt u toch verder werken aan uw lichamelijk herstel!

Boek nu uw onlinessessie door een mail te sturen naar:   info@sanosrugzorg.nl

Een videoconsult is declarabel bij uw zorgverzekering, hierdoor zijn er geen kosten voor u. Mits u nog fysiotherapievergoeding heeft.

Tips omtrent het thuiswerken:

Nu het grootste deel van Nederland thuis moet werken, vraagt dat een hoop van ons lichaam. Thuis is niet altijd de werkplek zo goed geregeld als op werk, daarom hier tips om de kans om lichamelijke klachten te beperken.

Beknopt de stappen over thuiswerken:
- Elke 30-45 min. wisselen van houding
- Beeldscherm op ooghoogte
- Maak gebruik van een los toetsenbord en muis
- Gebruik een kussen om de juiste zithoogte te creëren

Oefeningen voor thuis achter je bureau:
In deze video een aantal oefeningen welke u thuis kunt doen achter uw bureau. Probeer meerdere keren per dag een aantal oefeningen (of natuurlijk allemaal) te doen.

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: