Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen

DUIZELIGHEIDSKLACHTEN 

--------------

Duizeligheidsklachten vanuit de nek

Bij deze klachten ervaart u een gevoel van duizeligheid of een licht gevoel in het hoofd. Vaak gaat dit gepaard met nekklachten, maar dit hoeft niet. Bij deze vorm van duizeligheid ziet u de wereld niet draaien, maar het voelt wel alsof de wereld draait. 

Onderzoek
Tijdens het onderzoek zal uw behandelaar beoordelen hoe de functie van uw nek is. Er zal worden onderzocht of de klachten uit uw nek voortkomen. Dit kan zowel vanuit de spieren, als vanuit de gewrichten voortkomen. Ook kan er een disbalans worden gevonden tussen de nekspieren, de oogspieren en het evenwichtsorgaan. Voelt uw hoofd vaak zwaar aan? Of ervaart u het gevoel dat uw hoofd te zwaar is voor uw nek? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken bij een van onze specialisten om te laten onderzoek waar dit gevoel vandaan komt.  

Behandeling
De behandeling bestaat uit een combinatie van het verbeteren van de beweeglijkheid van de gewrichten van de nek, het losmaken van gespannen spieren, het versterken van zwakke spieren en het verbeteren van uw houding en / of ademhalingspatroon.

Afspraak maken:
Voor deze klachten kunt u voor een eerste consult terecht bij een van de fysiotherapeuten of chiropractoren. Het uitgebreide onderzoek zal bepalen wat de exacte oorzaak is van uw klachten. Indien nodig zal er een multi-disciplinaire behandeling plaatsvinden om uw klachten te verhelpen. Via onderstaande knop "online afspraak maken" kunt u zelf een afspraak inplannen.

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: