Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen
knieklachten onderzoek en behandeling Sanos rugzorg. Experts Alphen aan den Rijn. Fysiotherapie en chiropractie

KNIEKLACHTEN

-------------------

Bij knieklachten wordt al snel gedacht aan een meniscusprobleem of een versleten knie (artrose). Er kan ook sprake zijn van pijn of stijfheid als gevolg van verminderde stabiliteit in knie of heup. Oorzaken hiervan kunnen gezocht worden in de structuren rondom de knie, het gewricht zelf of in het been. Ook kunnen de klachten voortkomen uit blokkades in de rug of het bekken.

Onderzoek
Tijdens het lichamelijk onderzoek zal de chiropractor of fysiotherapeut via verschillende testen bepalen wat de exacte oorzaak van de knieklacht is. Er zal worden gekeken naar de relatie met uw enkel en voet, de stabiliteit van knie en heup maar ook de mogelijke relatie vanuit de rug. 

Behandeling
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek wordt een behandelplan opgesteld zodat u weet wat u kunt verwachten. In veel gevallen worden knieklachten behandeld in een multidisciplinaire aanpak van chiropractor en fysiotherapeut om zo snel mogelijk vooruitgang te boeken. Bij ons wordt uw behandeld op verschillende vlakken. Denk aan een combinatie van het behandelen van spieren (triggerpoints of dry needling), gewrichten en het verbeteren van stabilteit. Juist dit hele pakket aan behandelmogelijkheden maakt de kans groot dat we uw klachten kunnen verhelpen. 

.Afspraak maken
Voor klachten in of rond uw knie kunt u terecht bij een van onze fysiotherapeuten of chiropractoren. Via onderstaande knop “online afspraak maken” kunt u zelf een afspraak inplannen.

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: