Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen
Beter bewegen betekent beter presteren. ‘Alles wat je doet om de prestatie te verbeteren vermindert de kans op blessures.

SPORTBLESSURES en sportchiropractie

--------------

De belasting van het lichaam van een (top)sporter is doorgaans hoger dan van een niet-sporter. Om als sporter op een hoger niveau te kunnen functioneren is vooruitgang nodig in kracht, lenigheid en coördinatie van het lichaam. Vaak wordt gedacht dat harder trainen de beste aanpak is. In onze ogen is efficiënter bewegen een veel betere keuze, aangezien zwaarder trainen eerder tot blessures kan leiden. Het opsporen en corrigeren van de zwakke schakel(s) in de manier van bewegen is een veel logischere benadering. Beter bewegen betekent beter presteren.
 
Bij elke sporter in onze praktijk wordt een functionele analyse gemaakt om te bepalen hoe bepaalde bewegingen beter kunnen worden uitgevoerd en welke behandeling nodig is om dit te bewerkstelligen. De kracht van Sanos is dat we verder kijken dan de pijnlijke plek. Spieren en gewrichten werken namelijk in ketens met elkaar samen. Tijdens het onderzoek zal dan ook gekeken worden of de disbalans in de keten te vinden is.
 
Er worden verscheidene behandeltechnieken gebruikt. Denk hierbij aan manipulatie, mobilisatie, dry needling, active release, triggerpointtherapie en corrigerende/ versterkende oefeningen.
 
De integratie van (sport)chiropractie met fysiotherapeutische behandeling en massage leiden tot een optimaal, op uw klacht afgestemd behandelplan.

In het Filmpje hiernaast krijgt u een korte inpressie van een functionele training voor zwakte in de linker bilspieren. 

Afspraak maken:
Voor een eerste consult in verband met deze klachten kunt u terecht bij een van de fysiotherapeuten of chiropractoren. Via onderstaande knop "online afspraak maken" kunt u zelf een afspraak inplannen. Maurice is naast afgestudeerd fysiotherapeut ook geregistreerd sportchiropractor. Meer informatie vindt u op www.sportchiropractie.nl 

Weet u zelf niet goed of u beter bij een van onze fysiotherapeuten of chiropractoren een afspraak moet maken, neem dan gerust contact op. Dit kan via de contact pagina, per mail naar info@sanosrugzorg.nl of via WhatsApp 0645748917
Online afspraak maken
Aanmelden
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: