Boek tijdelijk een GRATIS oriënterend consult 

Tijdens een intakegesprek kunt u uw klachten bespreken met een gediplomeerd chiropractor. Zo kunnen wij goed inschatten wat we voor u kunnen betekenen, terwijl u al uw vragen kunt stellen.

Wat houdt een gratis oriënterend consult in?

  • Gratis telefonisch intakegesprek met een gediplomeerd chiropractor.
  • Vrijblijvend onderzoek van uw klachten bij onze praktijk in Alphen aan den Rijn.
  • Analyse van uw wervelkolom, spierspanningen en motoriek door een expert.

Maak kennis met de unieke aanpak van Sanos

Sanos Rugzorg is een gespecialiseerde, multidisciplinaire praktijk voor mensen met rug-, spier-, en gewrichtsklachten. Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie en massage onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft.

Doordat de behandelaar kijkt naar het lichaam als totaalplaatje en niet alleen naar de wervelkolom, wordt er door middel van een bewezen diagnostisch proces getracht de oorzaak van de klachten te achterhalen en op basis daarvan een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Omdat er geen standaard behandeling is die voor iedereen werkt, benaderd Sanos iedere patiënt als een individu en proberen wij te achterhalen welk behandeltraject het meest effectief zal zijn om de klachten op de lange termijn te laten verdwijnen of ten minste te verminderen.

Wat maakt Sanos zo bijzonder?

  • Sanos doet niet alleen aan symptoombestrijding, maar vindt de oorzaak van uw klachten en ondersteunt u in het herstelproces
  • Samenwerking tussen gediplomeerde chiropractors, fysiotherapeuten en masseurs
  • Al uw rug- en spierzorg op één plek, met één overzichtelijk dossier
  • De behandelingen zijn 3-5x zo lang als bij veel chiropractoren in de buurt, u bent bij ons geen nummer
  • U krijgt een gepersonaliseerd behandelplan en wordt echt meegenomen in het herstelproces
  • Intensieve begeleiding om uw klachten ook op de lange termijn onder controle te houden
Google reviewsfysiotherapie en chiropractie sanos

Wij vinden de oorzaak van uw klachten

Wij doen niet alleen aan symptoombestrijding, maar vinden echt de oorzaak van uw klachten.

U bent bij ons geen nummer

Wij stellen voor u een gepersonaliseerd behandelplan op. Daarnaast duren onze behandelingen 3-5x zo lang als bij andere chiropractoren.

Multidisciplinaire Aanpak

Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie en massage onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft

De behandelkamer van Sanos rugzorg in Alphen aan den Rijn zijn allemaal licht, open en hebben allemaal veel daglicht

Toegankelijk voor iedereen met gratis parkeren op locatie

Dankzij het moderne pand met een lift, fijne ruimtes en gratis parkeren op locatie is Sanos Rugzorg niet alleen toegankelijk voor iedereen, maar belichaamt zij met haar professionele uitstraling en synergie met fysiotherapie en massage de moderne versie van chiropractie. 

Zo wordt er niet alleen een trucje gedaan welke u alleen op de korte termijn verlichting geeft, maar echt gekeken naar een lange termijn oplossing om u te helpen om beter te bewegen, beter te slapen, meer te sporten en gezond ouder te worden.

Jens MAas - chiropractor bij Sanos in Alphen aan den Rijn

Chiropractor Jens Maas

Ontmoet uw behandelaar

Jens Maas is de nieuwste toevoeging aan het team van Sanos. Jens heeft na het afronden van zijn VWO 4 jaar gestudeerd in Engeland aan het Anglo European College of Chiropractic. Dit is het oudste en meeste gerenomeerde opleidingsinstituut in europa. Het is gelieerd aan Bournemouth University en werkt nauw samen met de professionele voetbalclub AFC Bournemouth.

"Mijn interesse voor chiropractie kwam doordat ik tijdens mijn jeugd veel in contact ben geweest met verschillende manueel therapeuten voor sportblessures en daar vaak veel baat bij had. De hoeveelheid kennis die van een chiropractor verwacht wordt, de vrijheid binnen het beroep en het feit dat het een universitaire opleiding was sprak mij uiteindelijk het meest aan."

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend consult bij en maak kennis met de unieke aanpak van Sanos

"Plezierig rugzorg centrum waar wij als familie al jaren komen. De zorg is attent en accuraat. Ook de zorg voor onze kinderen is erg plezierig. Kortom een aanrader."

Evert de Graaf

"Kundige chiropractors en fysiotherapeuten die nauw met elkaar samenwerken om tot een gedegen behandelplan te komen. Prachtig pand met goede klimaatbeheersing en schone sanitaire voorzieningen."

Brenda Overduin-Milatz

"Met klachten die 'normale' en manuele therapeuten niet konden verhelpen ben ik bij Sanos terecht gekomen. Hier denken en kijken zij verder dan ik van andere behandelaars gewend was, en met succes."

Randy Groenevelt

Een korte rondleiding door ons pand gelegen bij het zwembad Aquarijn

Onze Locatie

Sanos is gevestigd in Alphen aan den Rijn bij het Zwembad Aquarijn, aan de voorzijde van het zwembad. Hiernaast kunt u in een korte video een goed beeld krijgen van de praktijk.

De ingang van de praktijk is aan de zijde van de bushalte. Niet in het zwembad.