Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

ons team

---------

CHIROPRACTOR

MAURICE BLOM
CHIROPRACTOR

Maurice is geboren in Deventer en opgegroeid in Sittard. Na zijn vwo- en fysiotherapie-diploma te hebben behaald, heeft hij in 2010 de voltijds opleiding tot chiropractor met succes afgerond. Na een aantal jaren met veel plezier te hebben gewerkt in een praktijk in Utrecht heeft hij in september 2014 samen met zijn vrouw Sanos geopend.

Maurice volgt regelmatig bij- en nascholingscursussen op het gebied van (sport)chiropractische onderzoeks- en behandeltechnieken. In 2012 behaalde hij zijn diploma voor sportchiropractie. Daarmee is hij een van de twaalf geregistreerde sportchiropractoren van Nederland (NVSC). Ook is hij lid van de Fédération Internationale de Chiropractique du Sport (FICS). Daarnaast is Maurice lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).
 
Maurice Blom is aanwezig op:

Maandag          08:00 – 17:30
Dinsdag            08:00 – 17:30
Woensdag        08:00 – 12:30
Donderdag       11:30 – 20:30
Vrijdag              08:00 – 17:30

 EERSTE CONSULT

Vervolg consult

BJÖRN DENISSEN
CHIROPRACTOR

Björn is geboren en getogen in Tilburg. Na het behalen van zijn fysiotherapie-diploma, heeft hij twee jaar als fysiotherapeut gewerkt. Ook heeft hij de master sportfysiotherapie gevolgd. Tijdens zijn Master Sportfysiotherapie kwam Björn tot de ontdekking dat hij meer met zijn handen wilde werken en besloot om chiropractie te gaan studeren. Tijdens zijn afrondende stagejaar is hij gestart met de bijscholing om Sportchiropractor te worden. Komend jaar hoopt de sportfanaat die laatste studie af te ronden. Zelf is Björn een fanatieke triatleet.

Bij Björn staat het leiden van een gezond leven centraal. Björn is lid van de Nederlands Chiropractoren Associatie  (NCA) en geregistreerd in het register van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Björn Denissen is aanwezig op:
 
Maandag        10:30 – 20:30
Dinsdag           08:00 - 17:30
Woensdag      07:40 – 17:10
Donderdag     -
Vrijdag             08:00 - 17:30EERSTE CONSULT

Vervolg consult
Fysiotherapeut

LISA VAN DER HORST
Fysiotherapeut

Lisa is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en is vanaf juni 2017 het team van Sanos komen versterken. Na het in 2015 behalen van haar diploma als fysiotherapeut, heeft Lisa gewerkt met verschillende doelgroepen. In de afgelopen tijd heeft zij veel ervaring opgedaan op het gebied van wervelkolom-gerelateerde klachten en hoofdpijnklachten.

Lisa zorgt dat ze binnen de fysiotherapie up-to-date blijft door het volgen van cursussen en scholing.

Tijdens haar studie heeft Lisa groepslessen gegeven en is ook jaren lang actief geweest binnen de hockey in Alphen aan den Rijn.

Lisa van der Horst is aanwezig op:
 
Maandag       08:30 - 15:30
Dinsdag         08:00 - 17:30
Woensdag     08:00 - 17:30
Donderdag    11:00 - 21:00
Vrijdag            -

EERSTE CONSULT

vervolg consult
MASSEUSE

DANIËLLE BLOM
MASSEUSE

Daniëlle is geboren in Dordrecht en is een echte sportvrouw. Al op jonge leeftijd begon ze met zwemmen en behoorde tot de nationale top op de lange afstand. Met name het marathon zwemmen had haar voorliefde. Na het CIOS heeft ze met succes de opleiding fysiotherapie in Utrecht afgerond. In 2008 begon zij als fysiotherapeute in een plus-praktijk in Amsterdam. Hier heeft ze zes jaar met veel plezier gewerkt.

Daniëlle verzorgt sport-, ontspannings- en zwangerschapsmassages. Ze volgt regelmatig bij- en nascholingscursussen, onder andere op het gebied van sportmassage, sportblessures en taping. Met haar vooropleiding tot fysiotherapeute is ze meer dan alleen een masseuse.

Als u online een afspraak in wilt plannen, dan kan dit via onderstaande keuzes:


Daniëlle Blom is aanwezig op:

Maandag:             09:00 – 12:30
Dinsdag:               09:00 – 12:30   
Woensdag:           
Donderdag:          09:00 – 21:00        
Vrijdag:                 09:00 – 12:30

SPORTMASSAGE
30 Min      60 Min       90 Min

ONTSPANNINGSMASSAGE
30 Min      60 Min       90 Min

ZWANGERSCHAPSMASSAGE
30 Min      60 Min       90 Min

MIRJAM ALTENA
MASSEUSE

Mirjam is geboren en getogen in Benthuizen. Na het behalen van haar diploma Activiteitenbegeleiding en Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft ze jaren als persoonlijk activiteitenbegeleidster in de gehandicaptenzorg gewerkt. Het massagevak heeft haar altijd geïnteresseerd. Daarom is zij in 2011 de opleiding Wellnessmassage gaan volgen en heeft deze met succes afgerond. Sinds 2011 heeft Mirjam ervaring met het werken als masseuse.

De afgelopen jaren heeft Mirjam verschillende massagecursussen gevolgd. In 2017 is ze gestart met de opleiding tot sportmasseuse, die ze met goed resultaat heeft afgerond.

Als u online een afspraak in wilt plannen, dan kan dit via onderstaande keuzes:
Mirjam Altena is aanwezig op:

Maandag:             16:30 – 21:00
Dinsdag:                  
Woensdag:           
Donderdag:                  
Vrijdag:                 08:00 – 17:30

SPORTMASSAGE
30 Min      60 Min       90 Min

ONTSPANNINGSMASSAGE
30 Min      60 Min       90 Min

OFFICEMANAGER

GIA VAN HAASTRECHT
OFFICEMANAGER

Sinds januari 2015 is Gia ons team komen versterken. Naast het maken van afspraken en beantwoorden van de telefoon, biedt zij ondersteuning op administratief vlak en op het gebied van marketing & communicatie.

Sinds oktober 2015 is Gia Officemanager geworden en besteedt ze meer tijd in de week aan de organisatorische kanten van de praktijk. Tevens werkt ze meer aan het verbeteren van de marketing & communicatie voor de opbouw van een goed samenwerkingsnetwerk met huisartsen en andere therapeuten.

Gia is aanwezig op:
Maandagochtend, dinsdag en vrijdag

PRAKTIJKASSISTENTE

ANNETTE VAN GREUNINGEN
PRAKTIJKASSISTENTE

Annette is in april 2015 bij team Sanos komen werken als praktijkassistente. Zij zorgt ervoor dat afspraken worden ingepland en de telefoon wordt beantwoord. Daarnaast voert zij ook administratieve taken uit.

Annette is aanwezig op:
Donderdagmiddag en donderdagavond

PRAKTIJKASSISTENTE

WILMA JONGENEEL
PRAKTIJKASSISTENTE

Sinds november 2015 is Wilma het team van Sanos komen versterken. Wilma is verantwoordelijk voor het maken van afspraken, het beantwoorden van de telefoon en het uitvoeren van administratieve taken. Naast haar vaste uren vervangt Wilma haar collega’s in geval van vakantie of ziekte.

Wilma is aanwezig op:
Maandagmiddag en maandagavond, dinsdagmiddag en woensdag

RIA VAN DER PAAUW
PRAKTIJKASSISTENTE

Team Sanos is sinds november 2017 uitgebreid met Ria.
Haar taken bestaan uit afspraken plannen, telefoonbeantwoording en diverse administratieve werkzaamheden.

Ria is aanwezig op woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdag.

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Cantharel 6-8, 2403RA Alphen a/d Rijn
info@sanosrugzorg.nl
tel: 0172-769 157
APP: 06 45748917

Webdesign bureau: Web Made Easy

Lid van: