De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen
Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen

VISIE OMTRENT RUGZORG

-------------------

De kracht van Sanos Rugzorg is dat u de zorg krijgt die u nodig heeft om te herstellen van de pijn of klachten die u heeft. Zo kan het zijn dat alleen oefeningen doen niet voldoende is omdat de gewrichten nog niet goed bewegen. Ook kan alleen chiropractische behandeling niet voldoende zijn. Bij Sanos rugzorg bepalen onze speciaal opgeleide therapeuten of u fysiotherapeutische behandeling, chiropractische behandeling, massage of een combinatie hiervan het beste voor u is.

Na uw eerste consult krijgt u een uitgebreid onderzoeks- en behandelrapport. Hierin kunt u nalezen wat de belangrijkste bevindingen en hoe het behandelplan eruit ziet. Voor een voorbeeld klikt u HIER

Binnen Sanos werken we met een wetenschappelijk onderbouwd drie fasen schema. Mede op basis van de wetenschappelijke inzichten van Professor S. McGill behandelen we uw klachten. Hieronder leest u meer over de fases van behandeling.

Unieke combinatie van verschillende disciplines


De zorg die u bij ons krijgt wordt volledig op elkaar afgestemd. U doorloopt hierbij de volgende fases:
Fase1 = De "acute" of "zorgfase". Hierin wordt u intensief behandeld door chiropractor, fysiotherapeut, masseuse of een combinatie van therapeuten.. De frequentie en intensiteit is afhankelijk van uw klacht.

Fase 2 = De "revalidatie" of "herstelfase". Hierin wordt de behandelfrequentie afgebouwd en zal meer met de fysiotherapeut gewerkt worden aan coördinatie, stabilisatie, 3D trainen (stabiel worden in drie dimensies), uithoudingsvermogen opbouwen en versterken.

Fase 3 = Dit is de "preventieve fase". In deze fase is het belangrijk om uw klachten te onderhouden door op een verantwoorde manier te bewegen en te sporten. Eventueel wordt u periodiek behandeld, maar dat is zeker geen noodzaak. We zullen u vooral leren wat u zelf kunt doen om de klachten onder controle te houden of weg te houden.

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: