Sanos rugzorg voor al uw fysiotherapie en chiropractie in alphen
De parkatijk Sanos chiropractoren en fysiotherapeten uit Alphen

WELKOM BIJ SANOS RUGZORG in ALPHEN AAN DEN RIJN

---------------

Welkom op de site van Sanos rugzorg uit Alphen aan den Rijn. We zijn al meer dan 5 jaar dé praktijk die zich specialiseert in het onderzoeken en behandelen van lage rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten en klachten die hieruit voortkomen, zoals uitstralende klachten in armen of benen.

Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en de zorg die nodig is voor uw klacht. Chiropractische zorg (2.0), fysiotherapeutie en/of massage worden volledig met elkeer geïntegreerd om u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen én de klachten weg te houden op lange termijn.

Een unieke benadering volledig ondersteund door goed en recent wetenschappelijk onderzoek. (onder andere van wervelkolom-expert: Professor Stuart McGill).

VISIE OMTRENT RUGZORG

-------------------

De kracht van Sanos Rugzorg is dat u de zorg krijgt die u nodig heeft om te herstellen van de pijn of klachten die u heeft. Zo kan het zijn dat alleen oefeningen doen niet voldoende is omdat de gewrichten nog niet goed bewegen. Ook kan alleen chiropractische behandeling niet voldoende zijn. Bij Sanos rugzorg bepalen onze speciaal opgeleide therapeuten of u fysiotherapeutische behandeling, chiropractische behandeling, massage of een combinatie hiervan het beste voor u is.

Na uw eerste consult krijgt u een uitgebreid onderzoeks- en behandelrapport. Hierin kunt u nalezen wat de belangrijkste bevindingen en en hoe het behandelplan er uit ziet. Voor een voorbeeld klikt u HIER

Binnen Sanos werken we met een wetenschappelijk onderbouwd drie fasen schema. Mede op basis van de wetenschappelijke inzichten van Professor S. McGill behandelen we u klachten. Hieronder leest u meer over de fases van behandeling.

Fase1 = De "acute" of "zorgfase". Hierin wordt u intensief behandeld door chiropractor, fysiotherapeut, masseuse of een combinatie van therapeuten.. De frequentie en intensiteit is afhankelijk van uw klacht.

Fase 2 = De "revalidatie" of "herstelfase". Hierin wordt de behandelfrequentie afgebouwd en zal meer met de fysiotherapeut gewerkt worden aan coördinatie verbetering, stabilisatie van gewrichten, 3D trainen (stabiel worden in drie dimensies), uithoudingsvermogen opbouwen en spierversterken.

Fase 3 = Dit is de "preventieve fase". In deze fase is het belangrijk om uw klachten te onderhouden door op een verantwoorde manier te bewegen en te sporten. Eventueel wordt u periodiek behandeld, maar dat is zeker geen noodzaak. We zullen u vooral leren wat u zelf kunt doen om de klachten onder controle te houden of weg te houden.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van zwembad Aquarijn. Deze ligt om de hoek, op 50 meter lopen van de praktijk.

Routebeschrijving

Bushalte

Voor de ingang van de praktijk stopt buslijn 2. Hiermee kunt u ook vanaf het station in Alphen aan den Rijn de praktijk goed bereiken.

CONTACT:

Adres:                              Cantharel 6-8, 2403RA
                                         Alphen aan den Rijn
Tel.:                                  0172 769 157
Whatsapp:                      06 45 74 89 17
E-mail:                             info@sanosrugzorg.nl
 
 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:         08:00 – 20:30
Dinsdag:           08:00 – 18:00
Woensdag:       08:00 – 17:30
Donderdag:      09:00 – 20:30
Vrijdag:              08:00 – 18:00

Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!
Sanos rugzorg kan u helpen bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, whiplash, schouderklachten, heup of knieklachten en duiziligheidsklachten!

Lid van: